zondag 29 september 2013

Lang geleden

Heel, heel lang geleden.. maakte ik regelmatig schudkaarten haha. Ineens had ik weer eens zin om hier wat mee te doen en toen kwam de challenge voorbij van Cards and Scrap. Maak een creatie met kantoor artikelen er in verwerkt. Tja een schudkaart dus met vrolijke kleurtjes en met een tag er in om te beschrijven, twee paperclips en een clip waar je papier mee vast kunt zetten. Ik vind het wel een leukertje geworden en jullie?




woensdag 25 september 2013

Bij een feestje horen ballonnen!

Gisteren heb ik weer gezellig met een vriendin zitten freubelen. Ze heeft een hele leuke stempelset van Stampin up waar ik graag gebruik van heb gemaakt om deze kaart creatie mee te maken. Mijn jongste zoon zag de kaart vanmorgen en kon hem maar met moeite terug geven aan mij zo leuk vond hij hem.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
facebook Be Challenged - kaart volgens patroon
Ge-We hobby - thema feest
KIC - vlaggetjes



zondag 22 september 2013

Vintage music of the soul

Hallo lieve bloggers,

Vandaag zag ik tot mijn verbazing dat mijn kaartje van de laatste challenge bij de Nederlandse kaartenuitdaging het kaartje van de week is. Helemaal leuk natuurlijk en ik heb een leuke digi stempel gekregen!
Ook nog even tijd gevonden vanmiddag om een leuk kaartje te maken voor de challenge van Cards and Scrap, daarin moest Bakers twine verwerkt worden. Zo gezegd,zo gedaan en dit is het resultaat.




Leuk dat je weer bent langs geweest op mijn blog! 

vrijdag 20 september 2013

Nieuwe challenge

Ik kwam er achter dat Stampinback sinds deze maand is begonnen met challenges. Hartstikke leuk natuurlijk! Dus ik ben met hun uitdaging aan de slag gegaan en deze was: stempelen over een af gemaskeerde (tekst) baan over de hele breedte van de kaart. Ik heb dit toegepast en hierbij ritired Stampin-up stempels gebruikt met Archival gestempeld en de spetters zijn met Distress inkt gemaakt. Klein pareltje op de bloemetjes en de randjes ook met Distress inkt bewerkt. Het formaat van het kaartje is wat kleiner dan standaard, dit vond ik beter passen bij de kleine stempeltjes.





maandag 16 september 2013

Bloemen

Hallo allemaal, leuk dat je weer langskomt op m'n blog. Waarschijnlijk zijn jullie ook allemaal dol op bloemen en we hebben allemaal zo onze eigen favoriet. Zo ben ik zelf helemaal dol op de roos. In alle kleuren en maten vind ik ze geweldig. Open of dicht maakt me ook niet uit, als het maar een roos is haha.
Dus bij de uitdaging van Dutch Card Lovers hoefde ik ook niet lang na te denken over hun thema, nl. "bloemen". Ik heb een kaart gemaakt in herfsttinten, want dat past goed bij het weer als ik naar buiten kijk. Met veel plezier en liefde heb ik m'n eigen rozen leven gegeven..het resultaat is een "warme"herfstkaart. 




Lieve groetjes, Margaret

zondag 15 september 2013

In blauw met paars

Voor de CAS challenge heb ik een kaartje gemaakt met een stempel afgedrukt met Versamark en ingekleurd met pan pastel. Daarna een tekst gestempeld met Archival. 1 stiksel daarna nog geembossed met zilver. De kaartopbouw is n.a.v. een lift.

De te liften kaart:
De kaart:




Pensioen

Dat is het thema bij Nederlandse kaarten uitdagingen. En dan aan de hand van een sketch. Ik heb een kaart in zwart wit gemaakt en deze is eigenlijk bedoeld voor een vrouw, want ook vrouwen gaan tenslotte met pensioen.

De sketch:
De uitwerking:



Leuk idee

Ik zat gister wat filmpjes te kijken en zag een heel leuk idee langs komen. Dit ben ik maar meteen gaan uitproberen. Het voorbeeld was in inches, dus het was nog even puzzelen voor de goede afmetingen, maar de uitwerking is redelijk in de buurt gekomen van het origineel.




zaterdag 14 september 2013

Herfst

Vandaag lekker bezig geweest met embossing poeder. Eigenlijk ben ik daar altijd vrij "braaf" mee bezig. Stempelen met versamark en dan de poeder erover en verhitten maar. Nu wilde ik eens gek doen en heb de poeder op een heel andere manier toegepast. En het resultaat vind ik best aardig. Net zo rommelig als de natuur kan zijn in de herfst met alle afgevallen bladeren en takken. Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Marianne Design waar dit keer werd gevraagd om 2 MD artikelen te gebruiken + 2 labels en in herfstkleuren.




Leuk dat je weer langs bent geweest op mijn blog!

woensdag 11 september 2013

The sky's the limit!

Deze kaart is gemaakt naar aanleiding van een sketch behorend bij de challenge van a die for a sketch. Ik heb de kaart clean and simple gehouden, want dat is wel een beetje mijn stijl. De stempels die ik heb gebruikt komen van Stampin up.

De sketch:

De kaart:



Stoere tiener kaart

Een stoere kleurencombinatie vind ik blauw met oranje. Hier heb ik dan ook voor gekozen om een tienerkaart te maken. De stempels heb ik ingekleurd met distress ink en een waterpenseel. Vlaggetjes en lettertjes zijn van Joy.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
Creapaleis - kinder/tiener
Crealing - vlaggetjes
An-ma creatief - rond



Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!

zondag 8 september 2013

Vintage roos

Met het wisselvallige weer buiten en al het nodige blad dat van de bomen valt, voel ik dat de herfst weer aanstaande is. Zelf vind ik dat absoluut niet vervelend, ik hou van de mooie warme kleuren in dit jaargetijde en ben dol op de lange donkere avonden knus binnen. Vandaag heb ik tussen de bedrijven door( tja ik heb gewerkt, dat gaat gewoon door in de zorg...en de zorg voor m'n gezin) heb ik nog een kaartje gemaakt in vintage stijl. Ik heb stempels gebruikt van Art Journey, de roos is geembossed, papier bewerkt met het mesje van Tim Holtz en de kaart opgebouwd naar een voorbeeld.
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van:
Art Journey - #37 Vintage
We Love Vintage Challenge - thema tuin
Cheerful sketches - sketch

De sketch:
                                     

De kaart:



Leuk dat je langs bent geweest op mijn blog!


vrijdag 6 september 2013

Veel wit,maar niet saai

Van een vriendin heb ik een heel leuke stempelset te leen met mooie teksten van Stampin Up. Hier heb ik zo'n tekst gebruikt en ik vind dat dit lettertype de kaart echt een leuk accent geven. De kaart is opgebouwd naar een sketch van Dutch Card Lovers met het thema clean and simple en overwegend wit.
Ook wil ik met deze kaart meedoen aan de challenge van:
Krea2day - gebruik minimaal 1 stans/plaatje/afdruk van een dier dat je aanspreekt
Creative Cutting - verjaardag

De sketch:


De kaart:



Leuk dat je langskwam op mijn blog!

Liftchallenge


Wat hadden ze weer een geweldig leuk voorbeeldkaartje bij de liftchallenge! Ik was er meteen helemaal weg van!. Dus aan de slag om hem te liften in mijn eigen stijl. Ik heb gekozen voor zomerse frisse kleuren, want het is nog steeds heerlijk weer. Daarbij vrolijke vlindertjes en ziezo daar rolt dan deze kaart uit.
KIC - zomer

De te liften voorbeeldkaart:


Mijn uitwerking:




Leuk dat je weer een kijkje bent komen nemen op mijn blog!

golven

Gisteravond met mijn distress ink zitten spelen. Ik heb geprobeerd om golven na te bootsen op deze kaart. Zelf vind ik het heerlijk om langs de vloedlijn te lopen, dat geeft me rust, dat is wat deze kaart ook uitstraalt.
Voor de challenge van:
CAS - use waves on your creation



donderdag 5 september 2013

Kraamverpleegster


Ik heb een kaart gemaakt naar aanleiding van een sketch bij Cards and Scrap. Daarbij kon je dan nog het thema ja zuster nee zuster meenemen om in je kaart te verwerken. Ik heb me gek zitten denken hoe ik dat nou eens kon doen...ik heb namelijk helemaal geen stempels die ook maar iets te maken hebben met het ziekenhuis of ziek zijn. Toen dacht ik, waarom niet van een kraamafdeling. Daar lopen toch ook zusters rond?! Dus zodoende een babykaart. Komt het toch nog een beetje in de buurt van het thema toch?



woensdag 4 september 2013

Popperig


De laatste paar dagen heb ik in wat vrije momenten zitten knutselen aan deze popperige creatie. Het papier en een aantal kaartjes zijn gemaakt met Pion papier. De roosjes zijn zelf gefreubeld en de naaimachine en het corset heb ik gestempeld met stempels van Paper Artsy.
Deze creatie wil ik mee laten doen bij de challenge van:
Duymelot - bingo bedel/bloem/stans
Creatieve zebra - #1september alles mag
Knutsels en kadootjes - #4 alles mag




Gezichtje

Soms hou ik zo van simpel en eenvoud. Gisteren had ik dan ook zin om iets heel eenvoudigs te maken en dat je toch pakt op de een of andere manier. Ik heb een stempel gebruikt die ik al een tijdje heb liggen, die ik weinig gebruik en waar ik toch dol op ben. Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
Less is More - #135 Use a rubber stamp
An-ma creatief - #24 Rond
Scrap-Cards challenge - #51 alles mag